COMEBACK: Mario Balotelli (i midten) spilte sin første tellende kamp for Italia siden VM 2014.

Vraket i 4 år. Fredag var den tidligere Premier League-stjernen tilbake

8. september 2018

Endelig.

Jorginho scoret fra straffemerket da Italia reddet 1-1 mot Polen i nasjonsligaen fredag. Mario Balotelli fikk sin første tellende kamp siden VM i 2014.

Jorginho har blomstret under Maurizio Sarri i Chelsea denne sesongen, og var sikker da han fikk sjansen fra elleve meter etter 78 minutter. Midtbanespilleren reddet 1-1 og ett poeng for Italia i første kamp i nyvinningen nasjonsligaen.

Det var innbytter Federico Chiesa som skaffet straffesparket da han satte på turboen og ble tatt av Jakub Blaszczykowski. Chiesa satte fart på Italia og skapte farligheter i avslutningen.

Før straffescoringen var det et tannløst Italia som spilte mot Polen.

Balotelli tilbake

Mario Balotelli fikk tillit fra start i comebacket under Italias nye trener Roberto Mancini, men klarte ikke markere seg nevneverdig før han ble byttet ut etter 62 minutter.

Det var Polen som tok ledelsen fem minutter før pause. Robert Lewandowski tok med seg ballen på venstresiden av 16-meteren og fikk god til å sikte. Det førte til et perfekt innlegg til Piotr Zielinski. Napoli-spilleren var i fullt firsprang på bakre stolpe og bredsidet ballen i mål på direkten.

La Liga og Serie A sendes ikke på norske TV-kanaler. Her kan du se kampene helt gratis!

KJENT FJES: Mario Balotelli.