VM-POKALEN: Det er dette trofeet alle drømmer om å løfte.

VM ser ut til å gå uten et av de aller beste lagene

Redaksjonen

6. oktober 2017

Fotball

Skandale.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Lionel Messi og Argentina fikk det ikke til å stemme i VM-kvalifiseringskampen mot Peru. Kampen endte 0–0 i Buenos Aires natt til fredag.

Argentina, som var VM-finalist i 2014, har skuffet i kvalifiseringen, og utgangspunktet ble ikke bedre av to uavgjorte kamper i forrige landslagspause.

Men torsdag klarte altså ikke Lionel Messi og hans lagkamerater å slå Peru på hjemmebane. Uavgjortresultatet betyr at Argentina nå er utenfor VM-plass med én kamp gjenstående i gruppespillet.

I siste kamp skal Argentina til Ecuador. For at laget skal ta seg direkte til VM, må den kampen vinnes – i tillegg til at Chile må tape for allerede VM-klare Brasil. Fjerdeplasserte Colombia møter Peru på femteplass. Femteplassen spiller playoff mot vinneren av Oseania-kvalifiseringen.

Storfavoritt Argentina preget det meste av kampen natt til fredag, men Peru-målvakt Pedro Galesse holdt unna. På overtid kunne det gått virkelig ille for Argentina da Peru fikk sitt første skudd på mål. Et frispark fra angriper Pablo Guerrero ble reddet med nød og neppe av Sergio Romero i Argentina-buret.

LES OGSÅ: Kan erstatte Ancelotti i Bayern: – Det er ikke avgjort ennå