VIKING-JUBEL: Trener Bjarne Berntsen jubler med spillerne sine.

Viking med ydmykende seier

1. juli 2018

Viking har slått tilbake med tre strake seire i 1. divisjon etter en tung periode. Søndag ble Strømmen ydmyket med 6-1. Tommy Høiland scoret hattrick.

Etter fire strake tap for en tid tilbake står Viking nå med ni poeng på de tre siste kampene. Dermed har rogalendingene meldt seg på i kampen om de direkte opprykksplassene til Eliteserien.

Kristian Thorstvedt sendte de mørkeblå i ledelsen etter 24 minutters spill søndag. Tommy Høiland økte så til 2-0 elleve minutter senere, mens Hassan Sale Usman sto for 3-0-målet like før sidebytte.

Strømmen fikk en etterlengtet opptur med seieren mot Kongsvinger forrige helg, men fikk seg en nesestyver igjen på eget gress.

Hjemmelaget kom ut etter hvilen med en litt annen innstilling, men gikk på en ny smell da Thorstvedt satte inn sitt annet mål for dagen med en heading elleve minutter ut i 2. omgang.

Risikofritt spill på 100 kroner under VM: Vinner du, beholder du gevinsten – Taper du, betales innsatsen tilbake tilbake