CHILE: Arturo Vidal hilser på fansen før kamp.

Vidal med rørende beskjed til fansen

Ole-Jørgen Wiig

11. oktober 2017

Fotball

Chile blir ikke å se i VM neste år, men Arturo Vidal fortsetter på landslaget.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Chile tapte for Brasil natt til onsdag, men lå på 5.-plassen som gir omspill helt til det gjensto 15 minutter. Paulo Guerrero utlignet for Peru mot Colombia og sendte dem forbi chilenerne på bedre målforskjell.

Lionel Messi blir å se i neste års VM, men det blir ikke Alexis Sánchez og Arturo Vidal – det tar Chile-trener Juan Antonio Pizzi ansvaret for.

– Jeg tar fullt ansvar. Vi ga alt, men det var ikke nok. Jeg vil ikke fortsette, sa Pizzi etter kampen.

Mange trodde også at Vidal skulle trekke seg fra landslaget etter tapet. Vidal la nemlig ut en følelsesladet melding på sosiale medier etter at det ble klart at Chile ikke får være med til Russland 2018.

Flere utenlandske medier meldte nettopp hans avskjediget fra landslaget, men i en ny melding dagen derpå kom en oppklarende beskjed fra midtbanespilleren.

– Chile er et landslag med krigere, og jeg føler meg beæret over å ha vært en del av denne gruppen. Og jeg kommer ikke til å forlate skuta. Vi går sammen helt til siste slutt. Hver gang de ringer meg, kommer jeg til å stille meg til disposisjon for mitt landslag. Vårt landslag, skriver Bayern-stjernen.

LES OGSÅ: Tidligere Premier League-stjerne med sjokkcomeback