Arturo Vidal EPT Barcelona
Arturo Vidal trives like godt på pokerfilten som fotballbanen.

Vidal og Piqué tok fri fra trening og tjente millioner

Kjetil Flåten

27. august 2019

FotballLa Liga

Barcelona-duoen Gerard Piqué og Arturo Vidal benyttet en fridag fra treningsfeltet til å ta seg en tur på det lokale casinoet. Det ble et innbringende besøk.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Til daglig vinner de fotballkamper og troféer med FC Barcelona. På fritiden vinner de sjetonger og millioner av kroner under EPT Barcelona.

En av verdens største pokerfestivaler arrangeres i Barcelona i disse dager. European Poker Tour er i byen, og tilbyr pokerturneringer til tusenvis av spillere, i alle prisklasser. I går fikk festivalen celebert besøk fra Arturo Vidal og Gerard Piqué.

LES OGSÅ: Storklubb ville hente Vidal, avslo av en spesiell grunn

De to deltok i en turnering som hadde et innkjøp på 25 000 euro, som tilsvarer omtrent en kvart million norske kroner. Totalt ble det gjort 70 slike innkjøp, noe som ga en total premiepott på 16,8 millioner kroner.

Finalebord

Begge fotballstjernene gjorde sakene sine meget godt ved pokerbordet, og sikret seg en plass blant de ni siste spillerne på finalebordet. Det var her premiepengene skulle deles ut, og begge to sikret seg en heftig utbetaling på fridagen sin.

Arturo Vidal var den første av de to til å gå tom for sjetonger. Han endte på en femteplass, noe som ga han nesten 1,4 millioner kroner i premie. For klubbkompis Piqué varte eventyret en liten stund lenger.

Gerard Pique og Arturo Vidal er lagkompiser til vanlig, men møttes som konkurrenter ved pokerbordet.