SATSER PÅ SPORT: Viaplay sitter på blant annet en rekke rettigheter innenfor sport.

Viaplay henter inn ekspert til sportssendingene

Redaksjonen

17. juni 2021

Vintersport

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Den mangeårige kombinertprofilen Magnus Moan (37) blir ekspert i Viaplays vintersportssendinger kommende sesong.

Moan har selv tatt medaljer av alle valører i både OL og VM, og han har mange års erfaring å ta av når han skal bidra i vintersportssatsingen hos Nent-gruppen.

– I Magnus får vi en som brenner for sporten, vet hva som kreves og gir oss den nødvendige tyngden i vår dekning av kombinert. I tillegg er han en strålende formidler, som heller ikke pakker inn budskapet om det er noe han vil sette fingeren på, sier sportssjef Kristian Oma i Nent Norge.

Moan la opp som aktiv utøver etter VM i 2019. Han gleder seg til å følge idretten fra et ekspertståsted.

– Da jeg første gang fikk spørsmålet om å bli kombinertekspert i Viaplay, trengte jeg ikke lange tiden på å svare. Dette er noe jeg har hatt lyst til å prøve, og nå får jeg sjansen. Jeg ønsker å bidra fordi jeg kjenner sporten og utøverne veldig godt fra før. I tillegg har jeg lyst til å dele min erfaring og lidenskap for sporten til alle som ser på, sier Moan.

Liker du odds og tipping? Følg Oddsbibelen på Facebook!

https://twitter.com/ViaplaySport/status/1405450619868094464?s=20

(©NTB)

[advertisement container-size=»580×400″ adunit=»sportsbibelen/netboard» dimensions=»580×400,580×500″][/advertisement]