Vålerenga-stjerne kan være på vei vekk: Bekrefter å ha mottatt bud

Publisert kl1 uker siden by Christian August Cederblad

UNDER KAMP: Vålerenga-trener Dag-Eilev Fagermo. | FotballMedia

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Vålerenga har mottatt bud på enten Osame Sahraoui (20) eller Odin Thiago Holm (18). Det bekrefter VIF-sportssjef Jørgen Ingebrigtsen til TV 2.

Budet fra den ikke-identifiserte klubben har blitt avslått, forteller Ingebrigtsen, men han vil altså ikke si om budet ble lagt inn på Sahraoui eller Thiago Holm. En overgang skal dog ennå være aktuell.

– Vi var enige i går om at jeg ikke skulle røpe det. Jeg står på det i dag, at vi ikke trenger å prate om de konkrete tilfellene, men at det er konkrete bud, det vil jeg ikke lyve på heller. Budet ble umiddelbart avslått, sier Ingebrigtsen til kanalen.

Sahraoui og Thiago Holm er trolig Vålerengas to heteste salgsobjekter. Forrige sesong solgte klubben blant andre Aron Dønnum til belgiske Standard Liège for 25 millioner kroner og keeperen Kristoffer Klaesson for 20 millioner kroner til Premier League-laget Leeds.

Før den kommende sesongen har Vålerenga sikret seg den tidligere Rosenborg-backen Vegard Eggen Hedenstad og den islandske midtstopperen Brynjar Ingi Bjarnason.

LES OGSÅ: Mourinho røper klubben han aldri kommer til å trene

PLAYMAKER: Vålerenga-stjernen Osame Sahraoui.VIF.no