TRENER: Vålerenga-sjef Ronny Deila i pressesonen.

Vålerenga-spiller imponerte i debuten

24. januar 2018

God.

Vålerenga slo danske Silkeborg 2-1 i onsdagens treningskamp i La Manga. Fitim Azemi ble matchvinner i siste kamp under lagets Spania-opphold.

Ronny Deila mønstret to ellevere, en i hver omgang. Det danske superligalaget tok ledelsen etter en halv time på et straffespark satt inn av Davit Skhirtladze, men Henrik Kjelsrud Johansen utlignet med et langskudd i krysset noen minutter senere.

Azemi erstattet Johansen som spiss da hele laget ble byttet ved pause, og han avgjorde kampen i det 71. minutt framspilt av Felix Horn Myhre.

Midtstopper Felipe Carvalho debuterte for Vålerenga og gjorde ifølge klubbens nettsted en god figur.

Vålerenga innledet Spania-oppholdet med 0-1-tap mot sveitsiske Neuchâtel Xamax og spilte 0-0 mot russiske CSKA Moskva i neste kamp.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!