SJEF: VIF-trener Geir Bakke. | Foto: Mediebank

Brann hadde få problemer mot Vålerenga i en treningskamp i Marbella tirsdag.

Oslo-klubben ble tidvis utspilt av bergenserne.

Det ble til slutt en overbevisende 3-0-seier for Eirik Hornelands lag.

Brann og Vålerenga avsluttet sine opphold i Spania med treningskampen tirsdag ettermiddag.

De helrød tok ledelsen etter ni minutter da Joachim Soltvedt pisket inn et frispark fra kanten. Innlegget skiftet retning via unggutten Jones El-Abdellaoui og gikk forbi en utspilt Jacob Storevik i mål.

Like etter pause fikk den kongolesiske prøvespilleren Idumba Fasika gult kort for en unødvendig takling på Bård Finne. Kvarteret senere fikk han sitt andre gule etter å ha felt Sander Kartum som siste mann innenfor sekstenmeteren.

Den påfølgende straffen satt Soltvedt kontant i venstre kryss. Med litt over tjue minutter igjen skar Magnus Warming seg inn fra venstresiden og la på til 3-0 med en leken chip.

Det ble også sluttresultatet, men forskjellen var tidvis stor mellom lagene.

Brann har vært i Spania i tre og en halv uke. Der har de spilt uavgjort mot svenske Norrköping og slått RBK 2-0.