VIF: Sportssjef i Oslo-klubben, Joacim Jonsson.

Vålerenga med sjokksignering: – Forholdet mitt til Vålerenga er utrolig bra

Ole-Jørgen Wiig

20. mars 2024

OBOS-ligaen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vålerenga har gjort en storslått signering med seriestarten rett rundt hjørnet.

Oslo-klubben har signert den tidligere landslagsspilleren Ola Kamara (34).

LES OGSÅ: Brann bekrefter oppsiktsvekkende signering

Vålerenga er enig med svenske Häcken om en overgang for Kamara.

– Det føles veldig godt å være hjemme. Jeg er oppvokst på Bislett og da jeg var ung sneik vi oss inn på stadion og så Super-Musa og gjengen vinne matcher. Forholdet mitt til Vålerenga er utrolig bra, og jeg gleder meg til å bli bedre kjent med folka her og til å spille og score foran Østblokka, sier Kamara til klubbens nettside.

Han har bestått den medisinske testen og har signert en avtale ut 2024-sesongen.

Kamara fikk 17 landskamper og syv mål for Norge.

– Jeg er veldig revansjesugen, føler meg bra og er utrolig motivert for å komme hjem. Forhåpentligvis kan jeg bidra med mål, men jeg skal også sørge for samhold, at vi vinner og at vi kommer oss tilbake til Eliteserien. Året i OBOS-ligaen kommer til å bli tøft, men jeg tror også det kommer til å bygge karakter, fortsetter Kamara.

– Det aller viktigste er at Ola er ekstremt motivert. Da vi snakket med ham, var han klar på at han hadde utrolig lyst å komme til Vålerenga, og han har veldig lyst til å vise at han duger. Han har lyst til å vise det på norsk jord, og han har lyst til å vise det for nettopp Vålerenga, sier VIF-trener Geir Bakke.

Kamara har spilt for de norske klubbene Stabæk, Hønefoss, Strømsgodset og Molde. I utlandet har han vært i blant andre Austria Wien, Columbus Crew og LA Galaxy.

VIF møter Sogndal i første serierunde på Intility.

LES OGSÅ: Avslører: Norsk landslagssprofil signerer storavtale