BREDT SMIL: John Arne Riise er et kjent navn i både norsk og europeisk fotball.

Uttaler seg om nytt Riise-comeback: – Det slår deg i trynet

Christian August Cederblad

17. april 2017

EliteserienFotball

John Arne Riise (36) har for endte gang lagt opp. Lillebror Bjørn Helge (33) klarer ikke helt å utelukke nok et comeback.

Artikkelen fortsetter under annonsen

– John Arne, har han lagt opp nå, eller hvor ligger han i løypa?

– Han prøver å slå rekord i antall «comebacks» og «legge opp». Nå tror jeg han har lagt opp, men det trodde jeg forrige gang også. Man vet aldri, forteller Bjørn Helge Riise til Sportsbibelen.

– Tror du vi ser han igjen i norsk fotball?

– Nei, det tror jeg ikke, men akkurat den biten er utrolig vanskelig å forestille seg. Når du lever i fotballverdenen, så er det en spesiell boble. Du har det adrenalinet, konkurranseinstinktet, du farter rundt… Det er en helt annen verden å leve i. Plutselig er det slutt og du sitter hjemme, så tar det et par uker før det slår deg i trynet om du har gjort det rette valget eller ikke. Den tror jeg John Arne fikk. Samtidig så må man også lytte til kroppen. Det tror jeg er veldig vanskelig. I hodet mitt kommer jeg sikkert til å tro at jeg kan spille i Eliteserien til jeg er 50, mens alle andre kan si at du ikke presterer, «nå er det på tide å legge opp».

LES OGSÅ: Grindheim: Dette skiller Deila fra Rekdal