HET: Bayer Leverkusen-spiller Leon Bailey.

Jakob K. Gregersen

28. januar 2018

BundesligaFotballPremier League

Brennhet.

Leon Bailey er skikkelig i dytten om dagen. Søndag vartet han opp med nok et vidundermål da Leverkusen slo Mainz 2-0 og tok tilbake 2.-plassen i Bundesliga.

Jamaicaneren dunket inn sin åttende ligascoring fra distanse etter 48 minutters spill. Han scoret med venstrefoten mot et ryggende Mainz-forsvar.

Wendell økte til 2-0 fra straffemerket med litt over 20 minutter igjen å spille.

Bailey har på kort tid blitt en stor stjerne i tysk fotball. 20-åringen ble hentet til Leverkusen fra belgiske Genk på rundt samme tid i fjor. Unggutten har struttet i angrep sammen med Lucas Alario, Kevin Volland og Julian Brandt.

I dette overgangsvinduet har han blitt linket til Manchester United, men trolig er det mer sannsynlig med en eventuell overgang til sommeren.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!