BUNDESLIGA: Hjørnespark er i ferd med å bli tatt i den tyske toppserien.

Ulykkelig fotballstjerne: Jeg ville gitt bort alle pengene mine så lenge jeg blir frisk

Ole-Jørgen Wiig

4. oktober 2017

BundesligaFotball

Borussia Dortmunds Marco Reus (28) sier han gjerne kunne gitt bort all sin rikdom bare for å bli skadefri.

Artikkelen fortsetter under annonsen

28-åringen har slitt tungt med skader de siste årene, og forventes ikke å være tilbake før godt inn i 2018. Reus ødela korsbåndet i høyrekneet i den tyske cupfinalen mot Eintracht Frankfurt forrige sesong, og fikk dermed et nytt og langt skadeavbrekk foran seg.

Dortmund-spilleren innrømmer at han har felt sin del med tårer som følge av den tunge tiden.

– Å jobbe deg tilbake helt alene er den tøffeste delen. Jeg var veldig lei etter tre uker. Det er en brutal mental test fordi du alltid må jobbe alene, sier Reus til GQ, ifølge Soccerway.

– Som toppspillere tjener vi mye penger, men noen ganger betaler vi en heftig pris med helsen vår. Jeg ville gitt bort alle pengene bare for å være frisk igjen, for å kunne gjøre jobben min. Å gjøre det jeg elsker: å spille fotball, fortsetter tyskeren.

Den målfarlige Dortmund-stjernen har vært plaget av en lang rekke skader i sin karriere. Han gikk glipp av både VM-sluttspillet i 2014 og EM-sluttspillet i 2016.

LES OGSÅ: – Er du redd for skade, spill sjakk!