FIKK HØRE DET: José Aldo virket ikke imponert av Conor McGregor sin prestasjon mot Floyd Mayweather.

UFC-stjerne med stikk til McGregor etter Mayweather-tapet

Christian August Cederblad

27. august 2017

BoksingMMAUFC

Floyd Mayweather (40) gikk seirende ut i lørdagens boksekamp mot Conor McGregor (29) i Las Vegas. Bokseren og MMA-utøveren måtte gå ti runder før vinneren var klar.

Artikkelen fortsetter under annonsen

McGregor vant den første runden og så ut til å kontrollere åpningen av kampen, ifølge VGs kommentatorer. Samtidig var det flere ganger han brukte slag han er vant til fra MMA, men som ikke er tillatt i boksing.

Til slutt var det likevel Mayweather som trakk det lengste strået og klarte å bryte ned McGregor til han kunne innkassere seieren med teknisk knockout i tiende runde. Det ble amerikanerens 50. proffseier i ringen.

Etter kampen høstet McGregor likevel rikelig med ros på sosiale medier.

Alle, bortsett fra McGregors UFC-rival José Aldo, som sendte et stikk i retning iren. McGregor gjorde som kjent kort prosess mot Aldo da han tilbake i 2015 gjorde knockout mot brasilianeren på UFC 194.

De to var da blant kampsportens største rivaler, og snart to år senere gjør ikke Aldo noe for å dempe den betente stemningen mellom de to.

LES OGSÅ: Så mye tjener UFC-jentene

Utsatt start

Da de to kamphanene endelig inntok ringen, var det rundt et kvarter på overtid etter planlagt kampstart klokken 21 lokal tid eller ved 6-tiden norsk tid.

Publikum ble holdt på pinebenken noen minutter ekstra fordi stor pågang på betal-TV rett før start førte til tekniske problemer hos flere kabelselskaper. Dermed valgte arrangøren å utsette kampstart en kort stund til problemene var fikset og de som hadde betalt, kunne få mest mulig valuta for pengene.

Forventningene var enorme da det ble kjent at bokseren Floyd Mayweather, som egentlig hadde lagt opp etter en ubrutt seiersrekke på 49 kamper som proff, skulle møte Conor McGregor. Irske McGregor kommer fra Mixed Martial Arts (MMA), en kampsport som kombinerer teknikker fra flere disipliner, men fikk bokselisens like før jul i fjor.