HÆRFØRER: Barcelona-stopper Gerrard Pique.

Tweeten som får Barca til å rase

Redaksjonen

27. april 2017

Fotball

Barcelona vil klage på en Twitter-melding som Málaga-president Abdullah Al-Thani har lagt ut. Storklubben mener tweeten går imot prinsippet om «fair play».

Artikkelen fortsetter under annonsen

«Bermen fra Catalonia skal ikke få lukte på ligatittelen en gang etter løgnene deres om Michel (Málagas trener)» tvitret Al-Thani.

Málaga tar imot Real Madrid i siste runde i La Liga 21. mai. Både Real Madrid og Barcelona har 78 poeng, og tittelkampen varer trolig helt fram til siste slutt.

Det var etter at Barcelona-fansen tok til sosiale medier og ytret ønske om at Málaga må slå Real Madrid på La Roselade, at Al-Thani kom med sin tweet.

– FC Barcelona uttrykker avsky og indignasjon mot innholdet i en tweet skrevet av Málaga-president Abdullah Al-Thani. Vi mener dette truer prinsippene om fair play, etikk og reglene som styrer idretten vår. Av den grunn vil vi rapportere inn denne saken, heter det i en pressemelding fra klubben.

Det hele startet da Málaga-trener Michel, en tidligere Real Madrid-spiller, antydet i et intervju med radiostasjonen Onda Cero at han ikke ville nekte Los Blancos (Real Madrid) tittelen på siste dag av sesongen.

LES OGSÅ: Klubbløs spisslegende mener han er den tredje beste i verden