TRENER: Rosenborgs Kjetil rekdal.

TV 2-journalist: Denne Eliteserie-treneren kan bli Rekdals erstatter i RBK

Redaksjonen

4. juni 2023

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Kjetil Rekdal og Rosenborg har fått en tøff start på sesongen.

I fjor viste laget mye fremgang, men i år har de tatt to steg tilbake.

Ryktene rundt et mulig trenerbytte på Lerkendal har derfor økt i styrke, men det er relativt få aktuelle navn til å overta Rekdals rolle.

TV 2-journalist Arilas Ould-Saada mener det kun er ett navn i Eliteserien som kunne overtatt RBK.

– Snakker man med folk i markedet så er det ett navn som utkrystalliserer seg i norsk målestokk. Det er Paco Johansen i Odd, sier han i siste episode av podcasten Spiss Vinkel.

Pål Arne «Paco» Johansen tok over Odd før fjorårssesongen og har levert gode resultater med ganske små midler. I tillegg spiller de en fotball som kunne passet det trønderske publikummet.

– Han har overbevist veldig mange når det kommer til utvikling av enkeltspillere – han fikk ekstremt gode skussmål på det han gjorde for U-landslagene i NFF og veldig godt rykte på seg i Odd allerede. Det er ikke alltid det gnistrer av den fotballen de spiller, men han har vist tidligere at han kan være en som kan spille offensiv fotball. I tillegg har han ikke brent seg ennå på det øverste nivået ennå, så dette er det naturlige neste steget for ham.

Paco har vært både spiller og trener i Lyn tidligere. Han har vært assistenttrener for det norske kvinnelandslaget, Lyn og Legia Warsawa. I tillegg har han ledet G18, G19 og G20-landslaget til Norge på herresiden.

LES OGSÅ: Denne Rosenborg-spilleren har skuffet stort

ODD-TRENER: Pål Arne «Paco» Johansen.