FOTBALLKJENNER: TV 2s Kasper Wikestad lot seg imponere av Rosenborgs prestasjon mot Ajax.

TV 2-ekspert hyller Rosenborg-stjerne

Christian August Cederblad

24. august 2017

TV 2s fotballekspert Kasper Wikestad (41) er full av lovord om en av Rosenborgs profiler.

Samuel Adegbenro headet Rosenborg til himmels. Etter 3-2 mot Ajax venter europaligaens gruppespill på RBK.

– Adegbenro har ferdigheter ingen i norsk fotball kan matche. Helt vanvittig det innhoppet her. Og en fantastisk prestasjon av Rosenborg, skriver Wikestad på Twitter.

Fotball-profil Lars Tjærnås lot seg også imponere.

– Fantastisk sterkt, Rosenborg. Moral, klokskap og klasse. Bare å gratulere, melder han på mikrobloggingtjenesten.

Akkurat som i bortekampen kom Adegbenro inn som innbytter og scoret. Headingen etter 80 minutter kom etter at Ajax hadde vært svært nær å gå opp til 3-1.

Han driblet seg så fri og la på til 3-2 like før slutt.

– Dette er helt utrolig. Det er stort å være i europaligaen. Det var det treneren og sportssjefen snakket om da jeg kom, sa Adegbenro til Eurosport.

I løpet av vel et minutt i 2.-omgangen snudde nederlendere 0-1 til 2-1. Ved begge anledninger var det slepphendt forsvarsspill av RBK. Amin Younes og Lasse Schöne fikk ganske fritt score hvert sitt mål.