Tror Fredrikstad-stjerne blir solgt i vinter

Publisert kl07 desember 2021 15:47 by Ole-Jørgen Wiig

VAKKERT: Fredrikstad stadion. | Fredrikstad

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Sesongen ble avsluttet på bittert vis for FFK mandag kveld.

Et aldri så lite fotballdrama utspant seg på Fredrikstad stadion da KFUM Oslo gikk videre i opprykkskvalifiseringen etter å ha slått ut rødbuksene på straffekonk.

FFK var store favoritter til å vinne hele kvalifiseringen og møte enten Stabæk, Brann eller Mjøndalen i en finale, men istedenfor røk de ut i første hinder.

Dermed kan den unge, lovende angriperen Tafoeek Ishmaheel (21) ha spilt sin siste kamp i Fredrikstad-drakt. Den unge nigerianeren har imponert stort denne sesongen.

I Fredrikstads Blads fotballpodcast diskuterer panelet fremtiden til 21-åringen, og der tror samtlige at Ismaheel kommer til å bli solgt.

Discoverys Joacim Jonsson var med som gjest – og han tror FFK ikke bare må, men ønsker å selge.

– Jeg tror FFK vil selge Ishmaeel nå, og at de jobber aktivt med å selge han fordi det handler om å få mest mulig ut av ham, sier Jonsson til Fotballmagasinet.

Det blir spekulert i en salgssum på alt fra fem til åtte millioner kroner for kantspilleren. Ismaheel har blitt linket til både nederlandsk og fransk fotball, men Jonsson tror Molde fort kan bli neste stopp for 21-åringen.

– Sheriff Sinyan gikk i sin tid fra LSK til Molde for fem millioner, men Mode kan fort hente ham. Molde kan betale fem, seks millioner for Ismaheel, sier Jonsson.

Ismaheel kom fra Skeid i januar. Han noterte seg for 13 mål på 30 kamper i OBOS-ligaen i år.

FOR FFK: Tafoeek Ismaheel da han ble klar for Fredrikstad.Fredrikstad