FØR KAMP: Molde-spillerne samler seg før avspark.

Trønder senket Molde på overtid

23. august 2023

Det så ut til å gå mot 2-2 i Molde, men så dukket det opp en tidligere Rosenborg-spiller og hjemsøkte Aker stadion.

Fredrik Midtsjø ble matchvinner da Molde tapte 2-3 for Galatasaray.

Det var den første kampen i siste kvalifiseringsrunde til Champions League.

Molde er uansett sikret puljespill i Europa League om det ikke skulle gå veien mot Galatasaray.

Moldenserne har én gang før spilt puljespill i Champions League. Det skjedde i 1999/2000-sesongen.

På Galatasarays hjemmebane i Istanbul er det plass til i overkant av 52.000. Det vil med andre ord bli et skikkelig kok når Molde skal forsøke på det helt store.

Martin Ellingsen sendte Molde i ledelsen etter åtte minutter, men jubelen stilnet fort i Molde.

Før pause sørget profilene Sergio Oliveira og Mauro Icardi for at tyrkerne ledet.

Ti minutter ut i annen omgang utlignet Kristoffer Haugen.

Til tross for at Molde skapte mange sjanser, var det gjestene som tok seieren. På overtid trillet Fredrik Midtsjø ballen i mål.