PRESSE: Tromsøs tidligere trener Bård Flovik etter eliteseriekampen i fotball mellom Tromsø og Sogndal på Alfheim stadion.

Tromsø-spiller bekrefter: – Jeg drar i juli

Jakob K. Gregersen

28. mai 2017

EliteserienFotball

Patrick Kpozo sitt opphold i Tromsø blir ikke langvarig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Venstrebacken ble hentet til Eliteserien og Tromsø fra AIK før denne sesongen.

Når låneavtalen utløper i juli forlater han Norge.

– Jeg tror ikke jeg blir her lengre, så jeg drar tilbake i juli. Det er ikke bra for en spiller å sitte på benken og ikke spille. Jeg behøver å spille, så da drar jeg tilbake og tar posisjonen min der, sier Patrick Kpozo til iTromsø (kan krever innlogging).

Han spør videre retorisk om hvorfor han skal være i klubben når han ikke får spille.

Trener Bård Flovik vil riktignok ikke stenge døren helt for at spilleren er i klubben også til høsten.

– Vi skal ta en vurdering i sommer. Han har spilt to eliteseriekamper og klart seg fint. Spesielt i den ene kampen var han veldig god, så det er kvalitet i han. Vi har en dialog med AIK og agenten hans, Patrik Mörk, så vi tar dialogen med de og fastholder på datoen i juni. Mer enn det har jeg ikke lyst å kommentere, sier Flovik til samme avis.

LES OGSÅ: Tidligere Tippeliga-spiller slakter gamletreneren