JUBEL: Fra Fredrikstad-spillerne under kamp i 2017.

Tradisjonsrik norsk klubb kniver med Fredrikstad om opprykk

Jakob K. Gregersen

29. juni 2019

FotballOBOS-ligaen

Kvik Halden vant 2-1 over Brattvåg og tok sin tredje seier på rad i 2. divisjon, avdeling 1 i fotball lørdag.

Dermed har de like mange poeng som FFK i toppen av andredivisjon.

Etter lørdagens seier har Kvik Halden 23 poeng på elleve kamper, mens Brattvåg blir værende på elleve poeng.

Fredrikstad leder tabellen med bedre målforskjell.

Kristian Strande satte ballen i eget nett for Brattvåg etter 45 minutter. Ved pause var stillingen 1-0 til Kvik Halden.

Tre minutter etter pause scoret Håkon Bjørdal Leine for Brattvåg. Målet gjør at Brattvåg-angriperen har sju fulltreffere denne sesongen. Seiersmålet kom ved Øystein Lundblad Næsheim seks minutter før slutt.

Kvik Haldens Mathias Engebretsen og David Paulmin fikk gult kort. For Brattvåg fikk Håkon Bjørdal Leine gult kort.

401 tilskuere var til stede på kampen. 6. juli skal Kvik Halden møte Stjørdals-Blink, og Brattvåg møter Nardo.

Det er forøvrig Kent Bergersen som leder Kvik-laget.

I AALESUND: Assistent Kent Bergersen (t.v) og hovedtrener Jan Jönsson i 2014.

Se resten av kampene i Copa America gratis via denne lenken!