I STUDIO: Bernt Hulsker.

Totalt uenig med Hulsker: – Jeg syns det er noe piss!

Redaksjonen

20. april 2023

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Vålerenga fikk et brutalt møte med Eliteserien 2023.

Mange hadde håpet at laget skulle nærme seg topplagene i år, men 2-0-tap hjemme mot Sarpsborg 08 samsvarer dårlig med det.

I TV 2-podcasten Spiss Vinkel sier tidligere Vålerenga-spiller Bernt Hulsker at laget er altfor forutsigbart under trener Dag-Eilev Fagermo.

LES OGSÅ: Medie: Manchester City har tatt stor Haaland-avgjørelse

Hulsker hevder å ha blitt fortalt av en analyseansvarlig i en annen Eilteserie-klubb at VIF er svært enkle å lese.

– Er det noe lettere å lese enn Vålerenga? «Uken før vi skal ha Vålerenga, er den sløveste vi har. Vi trenger ikke å gjøre noen ting for vi vet hvordan Vålerenga kommer». Det sier litt om hvor forutsigbare de er og hvor lite plan B de har.

Til Nettavisen utdyper den tidligere spissen:

– Der mange trenere i dag både endrer formasjon og til dels måten å angripe kampene på ut fra motstander, er Fagermo tro mot seg og sitt. Det har han også hatt suksess med tidligere, men etter hvert har han blitt kjent for manglende evne(?)/lyst til å endre. 4-3-3 uansett, skal det byttes er det spiss inn og spiss ut. Sånn sett er VIF enklere å analysere enn de fleste i Eliteserien.

Får svar

VIF-spiller Fredrik Oldrup Jensen er ikke nevneverdig imponert over Hulsker uttalelser.

– Det er ting man har hørt mye. For å være ærlig, så synes jeg det er noe piss, sier han til Nettavisen.

– I mitt hode går det mer på at man må gjøre det bedre, også har jeg ikke troen på at man skal gå til en kamp og tenke at dette er vår beste måte å spille på, og om det ikke funker etter 50 minutter, så skal vi gjøre det som er nest best. Jeg er ikke en fan av at vi skal legge om til et annet alternativ om plan A ikke fungerer.

LES OGSÅ: Tidligere Vålerenga-spiller involvert i kjempedrama

VIF: Fredrik Oldrup Jensen på trening.