HELT: Aleksander Prijovic sendte Serbia til VM.

Tippeliga-skuffelse klar for VM

Redaksjonen

10. oktober 2017

EliteserienFotball

Fra uønsket til helt.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Serbia tok seg til VM-sluttspillet etter å ha slått Georgia med 1–0. Irland tok annenplassen i gruppe D og er klar for playoff etter 1–0 borte mot Wales.

Serberne var klare for VM ettersom irene ledet med 1–0 mot Wales, men den endelig avgjørelsen falt da Aleksandar Prijovic gjorde 1–0 med litt over kvarteret igjen å spille i Beograd.

Netopp Prijovic var i Tromsø i 2012 og 2013. Spissen slet med spilletid i Tippeligaen og forlot Tromsø etter å ha scoret fire mål på ett år.

— Selvfølgelig følte jeg meg litt dårlig behandlet akkurat da, men det er ingen tunge følelser rundt det nå. Jeg forlot Tromsø med positive følelser, har han tidligere uttalt om sitt opphold i norsk fotball.

Prijovic spiller i dag for PAOK i Hellas.

I NORGE: Tidligere Tromsø-spiller (t.v) Aleksander Prijovic.

Wales-tap

Vertene kom best i gang mot Irland og gjestene kom nesten ikke nær ballen det første kvarteret. Noen store sjanser klarte derimot ikke waliserne å skape foran Darren Randolph.

Irene var mest opptatt med å være tette bakover og holde tempoet nede. De kom seg mer og mer inn i kampen etter hvert, men farlig ble det aldri.

Wales har måttet klare seg uten Gareth Bale de to siste VM-kvalifiseringskampene. Mye av det kreative er derfor lagt på Aaron Ramseys skuldre.

Lagets største og beste sjanse kom da Hal Robson-Kanu fikk stå umarkert å heade. Randolph slo derimot til med en redning fra øverste hylle og hindret hjemmelaget å ta ledelsen.

LES OGSÅ: Tidligere Premier League-kaptein klar for ny klubb