MANAGER: Manchester United-manager Erik ten Hag på sidelinjen.

Tidligere United-spiller vurderte å ringe ten Hag for å få til overgang

Redaksjonen

22. juli 2023

FotballPremier League

I vinter.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Erik ten Hag er i ferd med å gjenreise Manchester United og har truffet godt på spillerkjøpene i sitt første år i klubben.

Nylig fortalte tidligere United-spiller Daley Blind at han vurderte å ringe sin tidligere trener i Ajax for å få til en retur til Old Trafford.

LES OGSÅ: Jo Inge Berget trener med klubb på nivå to

Blind ble hentet tilbake til Ajax av nettopp ten Hag og sist vinter kunne det blitt en gjenforening mellom de to.

Den nederlandske forsvarsspilleren ble i vinter enig med Ajax om å terminere kontrakten sin i Amsterdam og dermed var Blind på klubbjakt.

Til slutt endte han opp med å signere for Bayern München, men nylig fortalte 33-åringen at han vurderte å prøve lykken igjen i Manchester.

– Jeg ringte ham aldri, men vi har samme agent så det er ikke så langt fra meg til ham. Jeg var fristet, men de hadde egentlig ikke bruk for meg på det tidspunktet. Ten Hag hadde allerede kjøpt inn en del spillere, sier han ifølge britisk presse.

– Lisandro Martinez (som også kom fra Ajax, jou.anm) for eksempel. Og jeg kan ikke klandre ham for det. Jeg er veldig glad for tiden jeg hadde med ten Hag og jeg lærte mye av ham.

Blind spilte i Manchester United fra 2014 til 2018 – primært som venstreback. De senere årene har han for det meste spilt midtstopper.

Han var ingen enorm suksess på Drømmenes Teater, men fikk over 100 kamper for klubben. Han har også over 100 landskamper for Nederland.

Blind signerte for spanske Girona i juni.

LES OGSÅ: Hevder Sørloth skriver under for denne klubben: – Veien ligger åpen