I TIPPELIGAEN: Det er snart ti år siden sist HamKam spilte på øverste nivå i Norge.

Jakob K. Gregersen

7. mai 2017

2008 var sist HamKam spilte på øverste nivå. Siden den gang har laget vært på nivå to og tre. De siste to sesongene har klubben forsøkt å rykke opp til OBOS-ligaen uten hell. I år har de derimot fått en drømmestart på sesongen.

Klubben står nå med full pott etter fire runder og leder tabellen.

Lørdag banket HamKam Grorud 3-0 i toppkampen i 2. divisjon, avdeling 1. Ivar Rønning scoret to mål. Det var Groruds første tap denne sesongen.

Rønning sendte HamKam i ledelsen etter bare ti minutter, og samme mann scoret sitt andre mål i kampen da han gjorde 2-0 etter 23 minutters spill. Det var HamKam-angriperens fjerde mål for sesongen. HamKams Truls Jevne Hagen scoret på straffe etter 36 minutter.

Ingen av lagene fikk nettkjenning i andre omgang.

TIPPETIPS: Tror Sarpsborg reiser seg mot Strømsgodset