SLITER: Det kan bli tunge tider for Hamburg fremover.

Tidligere storklubb i krise

10. mars 2018

BundesligaFotball

Ikke bra.

Bayern München-stjernen Robert Lewandowski scoret hattrick mot bunnlaget Hamburg. Bayern stoppet ikke før det sto 6-0 på måltavla i bundesligaoppgjøret.

Franck Ribéry (2), Lewandowski (3) og Arjen Robben scoret målene for hjemmelaget, som topper Bundesliga med soleklar margin. Tabelltoer Schalke er hele 20 poeng bak Jupp Heynckes’ mannskap.

Den franske veteranen Ribéry sendte hjemmelaget i føringen etter åtte minutter, og fire minutter senere doblet Lewandowski. Samme mann gjorde at kampen i realiteten var punktert etter 19 minutter. Da sto det plutselig 3-0. Robben, Lewandowski og Ribéry sørget for tre scoringer til etter pause. Lewandowski bommet sågar på en straffe, uten at det betydde noe for utfallet.

Hamburg ligger nest sist i serien med sine 18 poeng. Det er sju poeng opp til sikker plass. Klubben har aldri vært ute av det gode selskap etter at tysk fotball samlet seg om Bundesliga, men tiden er nå i ferd med å renne ut.

Jarstein holdt nullen

Rune A. Jarstein spilte hele kampen da hans Hertha Berlin spilte 0-0 hjemme mot Freiburg. Per Ciljan Skjelbred var ubenyttet reserve for hjemmelaget.

Resultatet gjør at Hertha på 11.-plass har 32 poeng. Laget har ikke vunnet på hjemmebane etter vinterpausen. Årsaken ligger i det offensive. Det er blitt bare fire Hertha-mål i 2018.

Iver Fossum og Hannover fikk seg en nesestyver hjemme mot Augsburg. Michael Gregoritsch (2) og Gojko Kacar scoret målene for bortelaget, mens Salif Sané nettet for vertene. Fossum spilte hele kampen for Hannover, men maktet ikke å bidra til poeng.

Hannover står med 32 poeng og er på plassen bak Hertha.

TILBUD: Få 500 kroner å spille for – Åpne Unibet-konto her!