STJERNEGALLERI: Iker Casillas, Carlos Marchena, Joan Capdevila, Sergio Ramos, Marcos Senna, Fernando Torres, David Silva, Andres Iniesta, David Villa, Xavi Hernandez og Carles Puyol for Spania tilbake i 2008.

Tidligere spansk landslagsstjerne: Jeg var veldig nær å signere for Manchester United

Ole-Jørgen Wiig

12. april 2020

Fotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Sommeren 2006 skal Sir Alex Ferguson angivelig ha vært nære ved å sikre seg en av fotball-Europas mest elegante midtbanespillere.

Den tidligere spanske landslagsstjernen, Marcos Senna, har uttalt at han var nære en overgang til Old Trafford den sommeren, men tvil gjorde at han ble værende i La Liga.

– Jeg snakket ikke med Ferguson, men min agent og Villarreal gjorde det, og jeg var veldig nær ved å signere for Manchester United, sier Senna, ifølge Goal.com.

Senna ble europamester med Spania i 2008.

– På det stadiet var jeg veldig i tvil. Min kone var gravid med vår første sønn og vi trivdes utmerket der vi var, forteller Senna før han fortsetter:

LES OGSÅ: Byr inn til pokerfest: Vinn premie for hver person du slår ut

MESTER: Marcos Senna i 2008.

God

– Manchester United hadde bedt meg om et svar om noen uker, men vi fikk et fantastisk lag her. Klubben kjøpte Robert Pires, Nihat Kahveci og Giuseppe Rossi, vi hadde et flott lag.

– Personlig ville jeg elsket å spille for Manchester United på den tiden, men jeg hadde også lyst til å bli her. Villarreal hadde nettopp spilt semifinale i Champions League og kjøpt flere, store spillere.

Senna fikk nesten 300 seriekamper for Villarreal mellom 2002 til 2013. Han avsluttet karrieren i amerikanske New York Cosmos.

LES OGSÅ: Byr inn til pokerfest: Vinn premie for hver person du slår ut

PROFIL: Marcos Senna for Villarreal.