ROSENBORG 2017: Bak f.v. Jørgen Skjelvik, Anders Konradsen, Andre Hanssen, Nicklas Bendtner, Tore Reginiussen og Anders Trondsen. Foran f.v. Birger Meling, Samuel Adegbenro, Vegar Eggen Hedenstad, Yann-Erik de Lanlay og Mike Jensen.

Tidligere Rosenborg-stjerne legger opp på dagen

Redaksjonen

11. november 2022

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Den gamle RBK-profilen Anders Konradsen (32) er ferdig med fotball.

32-åringen, som har vært i Bodø/Glimt denne sesongen, legger opp med umiddelbar virkning. Det bekrefter han til Avisa Nordland.

Glimt-spilleren kom til Aspmyra fra Rosenborg i februar. Konradsen var en viktig del av RBK sin forrige storhetstid der han var med på å vinne fire ligatitler og tre cuptitler i perioden fra 2015-2021.

LES OGSÅ: Eliteserie-spiller (25) legger opp

– Det føles ekkelt og deilig. Det er sorg og lettelse på samme tid, sier han til avisen.

– Det er en avgjørelse som har vokst på meg over tid. Jeg er lei av å krangle med akkilleser og leger. Jeg er lei av at kroppen ikke helt spiller på lag, fortsetter Konradsen.

Konradsen avslutter sesongen umiddelbart, selv om det kun er én kamp igjen. Han blir ikke med laget til kampen mot Strømsgodset hvor Glimt kan sikre sølvmedalje.

– Nei. Jeg sa at jeg ikke kommer i morgen!, sier han om at han virkelig legger opp umiddelbart.

– Jeg unner meg ei frihelg som jeg skal nyte med familien.

Konradsen dro til Strømsgodset fra Bodø/Glimt i 2011. To år senere gikk turen til utlandet og franske Rennes. Der ble det 60 kamper før ferden gikk tilbake til Norge og Rosenborg.

Denne sesongen har det blitt kun 203 minutter på banen for Konradsen.

Han står med åtte A-landskamper for Norge

LES OGSÅ: Bekrefter at han er uønsket av Horneland