DANSK LANDSLAGSSJEF: Åge Hareide.

Tidligere Rosenborg-spiller ut mot Hareide

Redaksjonen

3. oktober 2018

FotballPremier League

Ikke fornøyd.

Artikkelen fortsetter under annonsen

FC København-profilen Peter Ankersen har ikke fått noen forklaring fra landslagssjef Åge Hareide på hvorfor han ble utelatt fra Danmarks tropp til fotball-VM.

Ankersen måtte følge sluttspillet i Russland hjemmefra til tross for at han hadde gjort et sterkt skadecomeback i FCK. Den tidligere Rosenborg-backen spilte også på landslaget i store deler VM-kvalifiseringen, men det siste året har han ikke fått sjansen.

Nå innrømmer Ankersen at han var langt nede etter VM-vrakingen.

– Jeg var veldig skuffet. Det føler jeg at jeg kan si nå, for jeg synes også, med respekt for alle andre høyrebacker, at jeg er den beste og fortjener en sjanse igjen, sier han til storavisen BT.

På spørsmål om han har fått en forklaring fra landslagssjef Hareide på VM-vrakingen, svarer FCK-profilen:

– Der må jeg være helt ærlig og si nei. Opp mot VM fikk jeg kun den forklaringen at han ville ha med en ekstra angriper i stedet for en forsvarsspiller, og det er det eneste jeg har hørt. Siden har jeg ikke snakket med Åge.

Nå mener Ankersen at tiden er inne for et landslagscomeback.

– Han har snakket mye om lojalitet, og jeg har vært utrolig lojal overfor Åge. Hver gang han har hatt bruk for meg, har jeg tatt første fly hjem fra ferie i landslagspausene, så jeg har vist ham at jeg er til å stole på, sier han.

La Liga og Serie A sendes ikke på norske TV-kanaler. Her kan du se kampene helt gratis!

PÅ LERKENDAL: Peter Ankersen avbildet under kamp Strømsgodset.