I 2015: Rosenborgs John Hou Sæter i eliteseriekampen mellom Aalesund og Rosenborg på Color Line Stadion.

Tidligere Rosenborg-spiller kjemper om gull i Kina

Jakob K. Gregersen

22. november 2019

John Hou Sæter måtte nøye seg med et kort innhopp da Beijing Guoan tok en viktig borteseier i gullstriden i kinesisk fotball. Shanghai Shenhua ble slått 2-1.

Den tidligere Stabæk og Rosenborg-spilleren, som i Kina går under sitt kinesiske navn Hou Yongyong, ble byttet inn for spissen Zhang Yuning i det 86. minutt av fredagens kamp.

Cedric Bakambu og Renato Augusto scoret målene som sendte Beijing til tabelltopp iallfall fram til lørdag. Odion Ighalo, som i sin tid spilte for Lyn, utlignet til 1-1 for hjemmelaget på straffespark etter en snau time, men brasilianske Renato Augusto scoret vinnermålet bare fire minutter senere.

Beijing Guoan er ett poeng foran Guangzhou Evergrande og to foran Shanghai SIPG, som lørdag møtes til toppoppgjør. Etter helgens kamper er det to serierunder igjen.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

MÅL: Stabæks John Hou Sæter gir Stabæk ledelsen 1-0 mot Molde hjemme på Nadderud stadion.

Selnæs i bunnen

Lørdag spiller Ole Selnæs’ klubb Shenzhen en viktig bortekamp mot Tianjin Teda i kampen for å unngå nedrykk.

Shenzhen er to poeng bak Tianjin Tianhai, som fredag tapte for Henan Jianye, og vil med seier klatre til sikker plass.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Sett denne? Mads Hansen forteller hvilken Eliteserie-klubb som har de verste garderobene: – Drittgarderobe!