CUPGULL: Rosenborg ble Norgesmester i 2015, 2016 og 2018.

Tidligere RBK-trener tar over OBOS-klubb

Redaksjonen

10. november 2017

FotballOBOS-ligaen

Bekreftet.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Roger Naustan ble fredag presentert som ny trener for fotballklubben Levanger.

Naustan, som kommer fra jobb som spillerutvikler på Rosenborgs 2.-lag, har signert en toårskontrakt med klubben som endte på sjuendeplass i årets 1. divisjon.

36-åringen, som opprinnelig er fra Åfjord, har vært en del av RBK-systemet i mange år.

– Dette blir veldig spennende og jeg gleder meg til å komme i gang. Jeg har hatt dette steget i tanken noen år, og det har vært nær tidligere også, sier Naustan til klubbens nettsider.

– Klubben har vært tydelig på at de ønsker en 4-3-3-tilnærming med stor gjennombruddshissighet. Jeg føler det er det jeg representerer. Jeg representerer den tradisjonelle Rosenborg-tankegangen og har det mønsteret som et ganske soleklart utgangspunkt. Så vil det samtidig alltid være nyanser ut fra hva slags kvaliteter man har i laget, tilføyer han.

I BYÅSEN: Roger Naustan i 2013.