SMIL: Rosenborgs trener Kåre Ingebrigtsen under oppvarmingen til eliteseriekampen i fotball mellom Sarpsborg 08 og Rosenborg på Sarpsborg stadion.

God start for tidligere RBK-stjerne

10. september 2017

Fredrik Midtsjø kom inn som innbytter i det 81. minutt da han debuterte for sin nye klubb AZ Alkmaar i 2-1-seieren mot NAC Breda i æresdivisjonen søndag.

Den tidligere Rosenborg-spilleren byttet ut Trondheim med Alkmaar i slutten av august, og fikk debuten i sin nye klubb etter landslagspausen.

Midtsjø startet på benken mot NAC Breda søndag og fikk se Jeremy Helmer og Guss Til gi hjemmelaget 2-0 med tre minutters mellomrom i starten av andre omgang.

Midtsjø entret banen i det 81. minutt, og tre minutter senere reduserte Giovanni Korte til 1-2, men Alkmaar holdt unna og sikret tre poeng.