ROSENBORG: Spillerne i sirkel før kamp.

Tidligere RBK-spiller ville bli lenger i Rosenborg: – Hadde det vært opp til meg…

Redaksjonen

11. april 2023

EliteserienFotball

Forteller selv.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Bryan Fiabema forlot Rosenborg i fjor sommer.

Da hadde han kun vært på lån fra Chelsea i noen måneder.

Nordmannen dro videre på lån til League One-klubben Forest Green Rovers på nivå tre i England. Han slet imidlertid med en kneskade og fikk varierende med spilletid.

LES OGSÅ: Eliteserie-klubb sendte hjem spiller: – Han er ikke ønsket her

Nylig stilte han opp til et stort intervju med Eurosport og fortalte der at han gjerne skulle blitt lenger på Lerkendal.

– Jeg angrer ikke på at jeg tok valget om å bli lånt ut til Rosenborg. Hadde det vært opp til meg hadde jeg vært der hele sesongen, men det ble som det ble. Jeg trivdes i Rosenborg og skulle gjerne ha spilt meg mer inn på laget der, med å ha scoret flere mål og spilt mer, sier han til nettstedet.

Totalt ble det elleve kamper, ett mål og én assist i Eliteserien. Kun fem av matchene var fra start og RBK var heller ikke inne i sin beste periode.

RBK hadde i utgangspunktet opsjon på kjøp, men denne klausulen ble altså ikke aktivert.

I tillegg til kampene i Eliteserien fikk han to cupkamper og noterte seg for scoring i den ene.

Han er nå tilbake i Chelsea og er usikker på hvor veien går videre. Han har enda til gode å debutere på A-laget, men trener relativt fast med de aller beste.

– Det er veldig åpent for min del. Jeg må levere varene nå fremover sånn at jeg kan ha de beste kortene å spille på til sommeren. Om jeg da skal signere en ny kontrakt med Chelsea eller lånes ut på nytt. Det er vanskelig å si akkurat nå. Det neste steget mitt blir veldig viktig, for jeg vil nyte fotballen og spille mye. Det er jo det som er gøy. Er det i Chelsea også bli lånt ut igjen? Eller en ny klubb? Det vet jeg ikke ennå.

Han har forøvrig én kamp i Eliteserien for Tromsø på CV-en. Den kom i 2019.

LES OGSÅ: Saltnes om Eliteserie-profilen: – Jeg vet at vi i Glimt snuste på ham i fjor