NEWCASTLE: Kieron Dyer feirer scoring for mot AZ Alkmaar.

Tidligere Premier League-stjerne avslørte dyster hemmelighet

Ole-Jørgen Wiig

12. februar 2018

Fotball

Ufattelig.

Artikkelen fortsetter under annonsen

I et ærlig intervju forteller tidligere England- og Newcastle-spiller, Kieron Dyer (39), at han som elleve-åring opplevde noe svært traumatisk.

Den nå 39 år gamle Dyer ble på den tiden antastet av et nært familiemedlem ved navn Kenny. En mann som var høyt respektert blant andre i familien.

Den gang da sovnet unge Dyer på Kenny sitt fang mens de så på TV. Da han våknet var Kennys hånd nede i buksene på Dyer. Han forteller at denne episoden forandret livet hans for alltid.

– Der og da ba han meg om å la han fullføre det han holdt på med. Det var som om han var i en transe. I tillegg sa han at han skulle kjøpe mye sjokolade til meg, sier Dyer åpenhjertig til Daily Mail., før han fortsetter:

– Han dro buksen min helt ned til anklene. Jeg visste at han gjorde noe fryktelig galt, men jeg var frossen. Jeg kunne ikke røre meg. Jeg kunne ikke snakke. Jeg klarte ikke å gjøre noen ting. Så bøyde han hodet sitt ned og prøvde å utføre oralsex på meg. Jeg var fortsatt livredd, men helt til slutt klarte jeg å dytte ham unna. Jeg dro opp buksa, og så sa han til meg: «Ikke si det til noen. Det er vår lille hemmelighet», forteller Dyer.

Dyer gikk så inn i gangen og ringte til moren sin. Da hun omsider tok telefonen, så han skyggen til Kenny komme mot ham fra det andre rommet. Han stod over Dyer og så på ham, mens han løftet pekefingeren opp mot munnen. Dyer la på røret.

Siden den gang har han holdt på hemmeligheten i 20 år. Dyer fortalte det ikke til noen. Han følte på skam. Han var redd.

Kenny døde da han var 21 år.

Da Dyer ble kjøpt av Newcastle United ble han etterhvert en av de best betalte spillerne i Premier League.

Han fikk 33 landskamper for England.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!