FRUSTRERT: Ian Holloway tok seg tid til å refse de som dro hjem tidlig.

Tidligere PL-manager slaktet egne fans

Ole-Jørgen Wiig

28. november 2017

Fotball

Så rett inn i kamera og sa det han mente.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ian Holloways Queens Park Rangers lå under 2-0 hjemme på Loftus Road da klokka passerte 90 minutter, men en enorm sluttspurt fra vertene sørget for at det hele endte 2-2 i Championship-oppgjøret mandag kveld.

Jubelscenene var selvsagt store, men TV-bildene fanget opp mange supportere som forlot kampen før det hele var over. Dermed var det mange som ikke fikk oppleve favorittlaget komme tilbake på overtid, noe som provosert Holloway etter kampen.

Den tidligere Premier League-manageren, som er kjent for å være en sitatmaskin uten like, refset de som dro før kampen var ferdig i intervju med Sky Sports etter kampen.

– Det jeg vil si til de som dro tidlig er at de burde ha blitt. Våre gutter trenger deg, dere burde ha blitt! Hvorfor ble dere ikke, sa Holloway, før han fortsatte: 

– Denne er for alle supporterne som ble igjen og støttet oss. De fortjente det. Til de som dro: ikke dra hjem tidlig. Hvis du skal stikke tidlig, ikke gidd å komme i det hele tatt. Bli hjemme!, sa Holloway rett inn i kameralinsen.

Se flere storkamper fra Europas gjeveste fotballigaer – helt gratis!