I ENGLAND: Memphis Depay under oppvarming for Manchester United.

Til angrep.

Nederlandske Memphis Depay har virkelig fått fart på karrieren etter overgangen fra Manchester United, men i helgen rant begeret over for kantspilleren.

Depay kom til Frankrike i januar 2017 og har vært en av Lyons beste spillere siden, men selv mener han at han starter for få kamper og etterlyser mer respekt fra Lyon.

Kom inn og avgjorde

I helgen slet Lyon med å bryte ned Angers som spilte med ti mann, og etter 55 minutter kom Depay innpå for Jordan Ferri på stillingen 0-0.

Åtte minutter senere serverte Depay Hossem Aouar som scoret åpningsmålet før han tre minutter før slutt scoret det avgjørende målet i det som ble en 2-1-seier for det franske storlaget.

Depay har imponerende tall å vise til i Lyon. Han står med 27 mål og 17 målgivende pasninger på 63 kamper for Lyon. 48 av dem har han startet.

Men etter den strålende matchen, og å ha startet kampen på innbytterbenken, mener Depay at hans status i klubben ikke er slik den bør være.

STERK DUO: Lyons Nabil Fekir (t.v.) og Memphis Depay.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!