FOR ARSENAL: Kaptein Martin Ødegaard.

Tidligere Manchester United-spiller: – Jeg ville signere for Arsenal

Redaksjonen

29. juli 2023

Premier League

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Drømmen var Arsenal og Emirates, men det ble Old Trafford og Manchester United istedenfor.

Slik ble starten på England-eventyret for brasilianske Andreas Pereira (27).

LES OGSÅ: Avis: RBK-stjerne spiller sin siste kamp for klubben søndag

Midtbanespilleren signerte for Fulham i fjor sommer etter flere utlån fra Manchester United.

Pereira kom til Manchester United som en talentfull 15-åring og gikk gradene i akademiet før debuten på A-laget kom i 2014.

Han fikk totalt 75 kamper for Manchester United, men var på utlån til en rekke klubber før han ble solgt til Fulham.

Og Pereira legger ikke skjul på nå at han egentlig drømte om å signere for Arsenal.

Det forteller han til lagkamerat Tim Ream sin podcast, «The American Dream Podcast».

– Det var veldig spesielt. Jeg snakket med faren min og hodet mitt var i Arsenal, jeg ville til Arsenal. Jeg var fan og likte måten de spilte fotball på. Det var på den tiden hvor Jack Wilshere fikk sine første kamper, og jeg fikk en drakt fra Wilshere og jeg elsket den, forteller Pereira.

– Det kom frem at Manchester United var interessert, og jeg var alltid en fan av Cristiano Ronaldo. Faren min sa «OK», la oss gå og se hvordan det er der borte. I hodet mitt skulle jeg bare på besøk fordi hodet mitt var i Arsenal, men så kom Sir Alex Ferguson og sa at det var hyggelig å møte meg, og da fikk jeg sjokk.

– Det var ikke bare meg, men faren min også. Jeg har aldri sett ham bli «starstruck» av noen og han visste ikke hva han skulle gjøre eller si, sier Pereira.

– Ferguson sa til meg «Jeg har alltid plass til en brasilianer i laget mitt, jeg så deg i Nike Cup.» Og da tenkte jeg: «Jeg blir her, jeg bryr meg ikke om Arsenal, jeg elsker Ronaldo, jeg elsker Rooney, jeg elsker alle,», fortsetter Pereira.

Pereira leverte en strålende debutsesong med Fulham som bjeffet godt fra seg i Premier League som nyopprykket lag. «The Cottagers» endte på en 10. plass, hele åtte poeng foran London-rivalen Chelsea som ble nummer 12.

LES OGSÅ: – Manchester United har lagt inn bud på nærmere 700 millioner kroner