DEN GANG DA: Norges landslag før VM-kvalifiseringskampen mellom Norge og Skottland på Ullevaal Stadion. Foran (f.v.) Magne Hoseth, Bjørn Helge Riise, Christian Grindheim, John Arne Riise og Tom Høgli. Bak (f.v.) keeper Jon Knudsen, Morten Gamst Pedersen, Erik Huseklepp, John Carew, Kjetil Wæhler og Brede Hangeland . Kampen endte 4-0.

Tidligere landslagsspiller klar for Lillestrøm

Ole-Jørgen Wiig

11. desember 2018

EliteserienFotball

Nyhetsvarsel | Sportsbibelen

Artikkelen fortsetter under annonsen

Tidligere Stabæk-keeper Jon Knudsen (44) er klar for Romerike-klubben.

44-åringen har signert en treårskontrakt som ny keepertrener for LSK.

Knudsen har en fortid i Lillestrøm, men det var i Stabæk Knudsen virkelig skaffet seg et navn i fotball-Norge.

Den gamle burvokteren var i Stabæk mellom 2000 og 2012 hvor han i løpet av tiden på Nadderud ble landslagskeeper og han vant seriegull i 2008.

– Jeg gleder meg enormt. Jeg har jo vokst opp på Leirsund som er noen steinkast unna her. Jeg kom til LSK som utespiller da jeg var 13 år, men ble raskt keeper – og ble i klubben til jeg var 23-24 år. Så dette er litt som å komme hjem igjen. Jeg hadde et lite opphold her i 2013, og var keepertrener for LSK Kvinner i 2014. Nå ser jeg fram til å være med på å utvikle de keeperne som er her til å bli enda bedre. Vi har mange spennende og unge keepere her, sier Knudsen til klubbens hjemmeside.