MANAGER: Walter Mazzarri. Her fra tiden i Watford.

Tidligere landslagssjef kan ta over Premier League-klubb

Jakob K. Gregersen

18. mai 2017

FotballPremier League

Walter Mazzarri slet med å lære seg engelsk. Det skal ha bidratt til at italieneren ikke får fortsette som manager i Watford.

Artikkelen fortsetter under annonsen

55-åringen fikk klar beskjed fra Watford-ledelsen om å lære seg engelsk godt nok til å kunne holde pressekonferanser og samtaler på engelsk.

Likevel fortsatte Mazzarri med italiensk og bruk av tolk, skriver Daily Mirror. Nå tyder mye på at Hulls Marco Silva er førstevalg på Vicarage Road.

Den tidligere russiske landslagssjefen Leonid Slutskij skal også stå på Watfords ønskeliste, mens klubben har lagt håpet om å få tidligere Leicester-trener Claudio Ranieri på is.

Mazzarri skal ha vært lite populær i spillergruppen og vraket supporterfavoritten Troy Deeney. Den italienske treneren fikk heller aldri noe kjærlig forhold til Watford-fansen, siden han slet med å kommunisere med dem.

Mirror skriver at Mazzarri begynte på språkkurs, men da språkskolen viste seg vanskelig, viste han bare til hvordan spansktalende Mauricio Pochettino langt på vei var i samme båt med engelsken.

LES OGSÅ: Mbappé avslører årsaken bak den spesielle målfeiringen