I ROSENBORG-DRAKT: Stefan Strandberg (nærmest).

Tidligere Eliteserie-stjerne: Rosenborg betyr noe helt spesielt for meg

Jakob K. Gregersen

25. februar 2018

EliteserienFotball

Utenlandsproffen følger nøye med.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Stefan Strandberg tjener til livets opphold i russisk fotball.

For tiden er den tidligere Rosenborg-stjernen skadet, men traff på gamle lagkamerater da Krasnador og RBK begge er på treningsleir i Spania i disse dager.

I varmere omgivelser tok han seg tid til å prate med RBK.no om tiden etter at han forlot Lerkendal i 2015.

– Jeg har hatt det veldig bra. Jeg er fornøyd med valget jeg tok. Krasnodar er en sinnsykt stor klubb. Man må nesten oppleve det selv for å forstå det. Men det er veldig deilig å komme tilbake her å besøke gamle kjente. Rosenborg betyr noe spesielt for meg.

De siste årene har det vært store utskiftninger i den trønderske spillerstallen, men fortsatt er det igjen noen gamle kjente.

– Det er vel en seks, syv, åtte stykker igjen fra da jeg dro. Det er ikke så mange. Det har vært en del utskiftninger, men heldigvis har de fått beholde mange etter sesongen i fjor. Det tror jeg blir viktig.

Den tidligere Vålerenga-spilleren følger fortsatt nøye med på sine gamle lagkamerater i Rosenborg.

– Jeg ser alle Rosenborg-kampene. Det er de norske kampene jeg ser, smiler 27-åringen.

Strandberg har også et opphold i Hannover på CV-en.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!