AAFK: Lars Bohinen som Aalesund-trener.

Tidligere Eliteserie-spiller vil spille for Bohinen

Ole-Jørgen Wiig

13. januar 2018

EliteserienFotball

Er desperat.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Eks Start-spiller Robert Sandnes (26) er desperat etter å signere for Aalesund. 26-åringen har tidligere vært i klubben, men forlot «Tangotrøyene» som 20-åring. Etter opphold i Start, Bodø/Glimt og to klubber på Island jakter Sandnes etter ny arbeidsgiver.

– Det er jo AaFK-spill som er drømmen, da! Alt blir litt enklere for meg og familien dersom det ordner seg med AaFK. Det skal i hvert fall ikke stå på viljen, løpsstyrken og innsatsen. Jeg føler jo at jeg er brukbar teknisk også som virker sped og lett, men som aldri trekker seg fra en takling, sier Sandnes til Sunnmørsposten. 

Sandnes var tre år i Start mellom 2013 – 2016, men hadde aldri noen fast rolle i laget. Det ønsker han å gjøre noe med.

– Det viktigste nå er å spille meg til en kontrakt med AaFK. Og så å få en fast rolle i laget, en jeg kan spesialisere meg i. I Start ble jeg brukt som en «potet», der jeg ble flytta rundt i alle mulige posisjoner, og det er ikke gunstig. Jeg ser for meg at jeg fint kan fylle en rolle på AaFKs venstreside, både opp og ned, dersom Lars Bohinen vil fortsette å spille 3-5-2. Men drømmerollen er som indreløper, det er der jeg føler at jeg får utnyttet mine kvaliteter aller best.

Sandnes skal være også ønsket av Hødd og Brattvåg.