KORTLEKEN: Dommeren delte ut mange kort i kampen mellom Galatasaray og Club Brügge.

Tidligere Eliteserie-spiller utvist i Champions League

27. november 2019

EliteserienFotball

Karim Benzema påførte Paris Saint-Germain lagets to første baklengsmål i mesterligaen i høst, men PSG hentet opp to mål mot slutten og greide 2-2.

I gruppe A sin andre kamp ble en tidligere Eliteserie-spiller utvist.

Zinedine Zidanes lag var det beste i Madrid og ledet 2-0 ti minutter før slutt, men Kylian Mbappé og Pablo Sarabia scoret med to minutters mellomrom og ordnet poeng for gjestene da Paris Saint-Germain sikret gruppeseieren.

Real Madrid ble klar for cupspillet før avspark på Bernabeu, vertene var sultne på suksess og var veldig nær ved å påføre PSG det første mesterligatapet for sesongen.

– Vi møtte en stor rival, men kom ikke inn i kampen så godt som vi ønsket. Vi har ting å rette på, men kampånden og samholdet er enorm. Det var stort å få en så fin mottakelse på en arena der jeg hadde mange vakre opplevelser, sa tidligere Real-keeper Keylor Navas, som storspilte i PSG-målet.

Diatta utvist

Real Madrids avansement til cupspillet ble klart da Brugge ikke vant bortekampen mot Galatasaray tidligere tirsdag. Dramatikk var det også der. To Brugge-spillere ble utvist for måten de feiret målet som ga 1-1 og et viktig bortepoeng på overtid i Istanbul.

Tidligere Sarpsborg-spiller Krépin Diatta rev av seg trøya i glede over å ha skutt inn utligningsmålet som holder laget på 3.-plass i gruppe A og gir kurs mot europaligaens cupspill. Det ga ham gult kort nummer to og dusj før de siste tilleggsminuttene.

Visste du at man kan streame La Liga, Serie A, Bundesliga og Ligue 1 helt gratis? Trykk her for å komme til Unibet sine streaming-sider!

GOD: Krepin Diatta for Sarpsborg 08 i 2017.

Sparket i stykker corner-flagget

Clinton Mata sparket i stykker hjørnesparket i sin glede og måtte også i garderoben med gult kort nummer to.

Adem Büyük lurte tidlig i kampen Simon Deli trill rundt og skjøt ballen i mål. Galatasarays første mesterligascoring i høst kom først i den femte kampen, men den så lenge ut til å gi tre poeng og løfte laget til 3.-plass. I stedet holdt Brugge seg foran og ligger fortsatt an til europaligaspill.

Digger du sport og morsomme videoer? Følg Sportsbibelen på Instagram!

Sett denne? Mads Hansen forteller hvilken Eliteserie-klubb som har de verste garderobene: – Drittgarderobe!