TRENER: Vålerenga-sjef Ronny Deila i pressesonen.

Tidligere Deila-elev: Jeg avslo overgang til Arsenal

Christian August Cederblad

27. mai 2017

FotballPremier League

En av Ronny Deilas (41) tidligere elever kunne spilt for selveste Arsenal, men valgte å avslå overgangen.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Celtics venstreback Kieran Tierney var forrige sesong sterkt ønsket av Premier League-klubben Arsenal.

Ifølge den britiske avisen The Daily Record, var Arsene Wenger & Co. villige til å betale £10 millioner (ca. 115 mill. norske kroner) for 19-åringen, som heller valgte å bli i den skotske storklubben.

– Forrige sesong var fantastisk for min del, og manageren (Brendan Rodgers) sa han ville jeg skulle bli og signere en ny avtale med Celtic. Det å ha ham (Rodgers) som trener var alt jeg trengte for å bli overbevist. Jeg skulle bli i Celtic uansett hva, forteller Tierney til The Express og legger til:

– Det er alltid smigrende å høre om interesse fra andre klubber, men det var ingen tvil om at jeg heller ville bli her.

LES OGSÅ: Premier League-manager i samtaler med storklubb