JUBEL: Alexandar Kolarov i City-drakten.

Tidligere City-stjerne sørget for vill rekord

22. oktober 2017

FotballSerie A

Sykt!

Aleksandar Kolarov ble matchvinner da Roma tok sin 11. strake borteseier i Serie A søndag. Sami Khedira scoret tre mål da Juventus knuste Udinese.

Kolarov og Roma slo Torino 1-0 borte. Det er tangering av den gamle rekorden i antall borteseirer på rad. Den tilhørte Inter. Kolarovs strålende frisparkmål mot Torino sørget for at laget fra Milano fikk selskap i rekordbøkene.

Forsvarsspilleren står nå med tre mål på 11 kamper for Roma etter sommerens overgang til italiensk fotball. I gamleklubben Manchester City brukte han 60 kamper på å score samme antall mål.

69 minutter var spilt av søndagens kamp da dødballspesialisten hamret inn vinnermålet. Tidligere i kampen hadde Edin Dzeko og Kevin Strootman vært nær ved å sende Roma i ledelsen.

På femte

Roma har nå samlet 18 poeng på sesongens åtte første ligakamper. Det gir femteplass på tabellen. Sampdoria, som overkjørte Crotone med 5-0 søndag, følger poenget bak på plassen etter.

Serieleder Napoli har 25 poeng, men fikk kun ett med seg fra lørdagens 0-0-kamp mot tabelltoer Inter.

Milan måtte på sin side nøye seg med skuffende 0-0 i sitt møte med Genoa søndag. Forsvarsspiller Leonardo Bonucci ble utvist allerede etter 25 minutters spill etter å ha plantet albuen i ansiktet på en motspiller.