JUBEL: Bård Finne (fra venstre), Zsolt Korcsmár, Fredrik Nordkvelle, Martin Pusic , Jonas Grønner , Stéphane Badji og Erik Huseklepp feirer Brann-seier tilbake i 2013.

Tidligere Brann-stjerne ble matchvinner

17. november 2018

Erik Huseklepp vartet opp med scoring og målgivende da Åsane slo KFUM 2-1 i den første av to kamper om den siste plassen i neste års 1. divisjon i fotball.

KFUM ledet lenge på eget gress, men i løpet av det siste kvarteret snudde Åsane kampen mye takket være veteranen Huseklepp. Dermed har Åsane et godt utgangspunkt før returoppgjøret i Bergen søndag 25. november.

Sammenlagtvinneren spiller 1. divisjon i 2019.

– Jeg er ikke bra i foten, men jeg klarer å gjøre litt. Når jeg kan være med og bidra til at vi snur kampen, så er jeg glad for det. Jeg skulle helst spilt hele, men det klarer jeg ikke for øyeblikket, sa Huseklepp til Eurosport etter kampslutt.

KFUM i ledelsen

Første omgang var av det målløse og jevne slaget. Åsane åpnet klart best, men vertene kjempet seg inn i kampen. Lars Olden Larsen sto for omgangens største sjanse, men Åsane-keeper Borger Thomas hindret baklengs.

Etter sideskifte fikk Olden Larsen hull på byllen for «Kåffa». Hjemmelaget vartet opp med en rekke skuddforsøk, og da ballen endte foran 20-åringen, viste han ingen nåde og dunket kontant inn 1-0.

Visste du at man kan se flere av Europas heftigste fotballigaer helt gratis? Sjekk det ut her!

FOR HAUGESUND: Erik Huseklepp avbildet i FKH-tøy.