I BRANN: Vadim Demidov (fra venstre), Kristoffer Larsen og Sivert Heltne Nilsen i 2015.

Tidligere Brann-spiller ble helten da laget hans tok stort steg mot medalje

19. mai 2017

EliteserienFotball

Kristoffer Larsen scoret det siste målet da Lyngby slo Brøndby 2-0 borte i det danske fotballsluttspillet torsdag. Lyngby nærmer seg bronse.

Lyngby tok sin tredje strake seier og inntok tredjeplassen ett poeng foran Midtjylland. Sølvvinner Brøndby måtte på sin side tåle sitt tredje tap på rad.

Hjemmelaget ble hemmet av at venstreback Gregor Sikosek ble utvist allerede etter tre minutter. Han rev ned Lasse Fosgaard, som var alene gjennom.

Martin Ørnskov ga Lyngby ledelsen vel halvveis i første omgang. I det 74. minutt punkterte Larsen kampen med sin scoring.

– Det er ikke enkelt å utnytte et overtall, men vi håndterte situasjonen eksepsjonelt godt, sa Lyngby-trener David Nielsen.