SKUFFET: Ole Gunnar Solskjær ser betenkt ut på benken.

Tapte mot nyopprykket lag

2. februar 2018

Fotball

Nyopprykkede Bodø/Glimt imponerte med 2-1-seier borte mot Molde i fredagens treningskamp i fotball. Jens Petter Hauge scoret vinnermålet.

Glimt gikk friskt til verks og skapte flere gode muligheter før Ulrik Saltnes scoret ledermålet i det 36. minutt. Vegard Leikvoll Moberg, som tidligere hadde et skudd i innsiden av stolpen, la opp til Hauges 2-0-mål tidlig i annen omgang. Avslutningen var en vipp over keeper.

Petter Strand reduserte med hodet i det 56. minutt, men flere mål ble det ikke, og Glimt reiste hjem med en prestisjeseier.

Bård Finne ble matchvinner da Vålerenga slo Kristiansund 2-1 i Vallhall i et annet oppgjør mellom to eliteserielag.

Prøvespiller Peter Godly Michael ga oslolaget ledelsen etter en halv time, framspilt av en meget god Abdisalam Ibrahim.

Daouda Bamba utlignet tidlig i annen omgang, men Finne ble matchvinner etter at Ivan Näsberg ble felt.

– Jeg synes vi var solide i første omgang og hadde mye ball, men så gjorde vi det bra vi som kom inn og erstattet hele laget. Det er ikke alltid like enkelt, men vi hadde god kontroll den siste halvtimen også, sa Finne til vif-fotball.no.

18-årige Ola Brynhildsen scoret målet ti minutter før slutt da Stabæk slo Sandefjord 1-0 i dagens tredje treningskamp mellom to eliteserielag. Han satte inn en keeperretur fra Eirik Holmen Jensen.

Sjekk denne muligheten: Se La Liga, Ligue 1 og flere europeiske toppligaer GRATIS her!