EN AV VERDENS BESTE: Lionel Messi og Cristiano Ronaldo.

Tapte 6-0 (!) mot rivalen

1. februar 2024

Cristiano Ronaldo var ute med skade da Lionel Messis Inter Miami møtte Al-Nassr i treningskamp.

Messi ble byttet inn på tampen av kampen, men da var alt avgjort uansett.

Al-Nassr knuste Inter Miami 6-0, og det var tidligere Manchester City-spiller Aymeric Laporte som stjal showet.

De gule og blå tok kommandoen med en gang i kampen som er en del av en oppkjøringsturnering i Riyadh.

Otavio sendte de gulkledde opp i 1-0 etter tre minutter før Anderson Talisca doblet ledelsen sju minutter senere.

Så skulle den tidligere Manchester City-stjernen Laporte vise fram slegga da Al-Nassr fikk frispark et godt stykke inne på egen banehalvdel. Spanjolen så at Inter Miami-keeper Drake Callender sto langt ute, og med et perfekt plassert skudd fikk han nettsus.

Laporte og hans lagkamerater så nærmest sjokkert ut da de så ballen treffe nettet. I etterkant scoret Talisca to nye mål, mens Mohammed Khalil Marran bidro med én scoring.

Lionel Messi ble byttet inn for Miami-laget på tampen av oppgjøret, men argentineren kunne ikke endre på sluttresultatet.

Cristiano Ronaldo var ikke med for Al-Nassr grunnet en skade.