22. juli 2018

FotballOBOS-ligaen

Smell.

Mjøndalen knuste Levanger 4-0 i 1. divisjon i fotball for menn søndag.

Etter 17 minutters spill fikk Mjøndalen straffespark. Christian Gauseth scoret 1-0-målet, og Olivier Occéan scoret 2-0-målet for MIF etter 28 minutter.

Noen minutter før pause økte Mjøndalen ved Henrik Gulden. Lagene gikk av banen etter første omgang på stillingen 3-0 til Mjøndalen.

Et kvarter før slutt la Ousseynou Boye på til 4-0 for Mjøndalen. Det var MIF-angriperens tredje scoring for sesongen.

Levangers Tom Erik Nordberg pådro seg gult kort.

Sliter tungt

Levanger sliter tungt i OBOS-ligaen i 2018.

Etter flere sesonger med suksess ligger klubben nå på nedrykksplass med fem poeng opp til trygg plass.

Svein Tore Sinnes var dommer på Isachsen stadion. 1628 tilskuere bivånet kampen.

29. juli skal Mjøndalen møte Nest-Sotra, og Levanger møter Åsane. Det blir en nøkkelkamp for Levanger om de har planer om å overleve i landets nestøverste divisjon.