STYGGE SCENER: Ull/Kisa-spilleren Cissè Aaden Abshir blir fraktet ut fra Sør Arena i ambulanse etter å ha blitt skadd under 1.-divisjonskampen mellom Start og Ull/Kisa i Kristiansand søndag.

Stygge scener i OBOS-ligaen

Redaksjonen

7. mai 2017

FotballOBOS-ligaen

Ull/Kisa-spilleren Cissè Aaden Abshir blir fraktet ut fra Sør Arena i ambulanse etter å ha blitt skadd under 1.-divisjonskampen mellom Start og Ull/Kisa i Kristiansand søndag.

Artikkelen fortsetter under annonsen

Ull/Kisa-forsvareren ble liggende livløs i eget straffefelt etter 40 minutter. Da var stillingen fortsatt 0-0.

30-åringen fikk raskt legetilsyn, men ble liggende i nærmere et kvarter før han ble kjørt til sykehus.

Etter at Start hadde sikret 3-1-seieren kunne Ull/Kisa-leiren rapportere om at det etter forholdene går bra med midtstopperen.

– Jeg har hørt at det går bra, og at han skal være med oss i bussen opp igjen. Uten at jeg har snakket med fysioterapeuten, tror jeg han har fått en ren knockout som i boksing hvor du blir telt ut og kommer deg etter hvert. Vi håper at det ikke er noen stor hjernerystelse, sa Ull/Kisa-trener Vegard Skogheim til NTB etter kampen.

Første tapet for sesongen

– Han var borte i et par minutter. Jeg trodde at han hadde svelget tunga, men det hadde han ikke. Han er på sykehuset nå, så skal vi hente ham og gi han god pleie. Vi skal få ham på beina igjen, fortsatte treneren.

Etter Abshir forlot banen rant målene inn. Hele 16 minutter på overtid ga Espen Børufsen Start ledelsen, men kun fire minutter etter utlignet Niklas Sandberg for Kisa.

Erlend Segberg sendte Start i ledelsen igjen etter 56 minutter, men Børufsen scoret sitt andre mål i kampen og sikret 3-1-seier etter 70 minutters spill.

Det var Ull/Kisas første tap denne sesongen. Tapet førte også til at laget ble forbigått av både Start og Ranheim på tabellen.

LES OGSÅ: Solskjær røper forsøk på knallsignering